DiaMarty Collection Updates

Assalamualaikum wbt,

Kepada semua penggemar kain-kain sulam dari Indonesia, pihak DiaMarty kini melangkah jauh dengan mempelbagaikan lagi produk mereka.

Untuk melihat produk-produk dari DiaMarty anda boleh klik pada link2 dibawah:

1. http://www.facebook.com/pages/Pemborong-Kain-Sulam-Bandung-Bunga-sulam-timbul/136760613092044

2. http://www.facebook.com/pages/DiaMarty-Collection-002059251-V/158614434200047

Jangan lupa LIKE!

3. http://diamarty.blogspot.com/

Nantikan kemunculan TUDUNG DIAMARTY!!

:)

COACH

For those who are looking something special for your special ones… your mom, your girlfriend, your sister or even your grandmother…. presenting beautiful COACH handbags by DiaMarty Collection. Those handbags are delivered to you directly from the US with cheaper price. Don’t miss out to check them out… VISIT US at http://diamarty.blogspot.com/

more choices available. HAppy SHopping ^^

Kisah Kain Sulam Ribbon

Skang ni mesti musim kawan2, kakak2, teman pejabat, jiran sebelah rumah buat kenduri kawen kan. anak kawen, kakak kawen, suami kawen lagi… eh, opppsss. sorry! :P So, yang kita ni kaum perempuan mesti nak melaram kan. mane la tau terjumpa jodoh. Jadi, ape lagi kene la cari KAIN kan…..

Pastu, takkan nak pergi kenduri pakai baju slalu pakai kan. mesti nak lain dari yg lain… baru MENYERLAH. hehe. satu lagi, bagi mengelakkan dari situasi ‘eh, asal baju die same mcm baju kamu ni’… xpon ‘eh, nape baju deme same je dgn baju awok pakai ni…. kite bako kite bako’. LOL. So, admin mencadangkan beberapa jenis kain yg lain daripada yg lain dgn harga BERPATUTAN. haaaaaa… kain ape, KAIN SULAM RIBBON.

Kain Sulam Ribbon puan-puan cantikkkkkkk…. haaaaa. :P ade BUNGA2 timbul2 siap.. diserikan dengan manik2 lagi. xcayeee???? tgk gmbr bawah ni….

haaaa. cantikkan???!! kan kan kan…..

Apa tunggu lagi.. ada pilihan kain utk KURUNG dan KEBAYA. layari http://diamarty.blogspot.com/ utk byk lagi pilihan kaler. ade merah, ade hijau daannnn banyaakkkk laggiiiii, cepat amek jgn x amek!! Semoga cantik di majlis2 ya! ;)

Tempah Sekarang! (Expired)

gambar sekadar hiasan

Ingin mendapatkan aksesori komputer dengan skali click di lappy anda? Anda penat untuk berjalan dalam cuaca panas? Dapatkan mereka di sini dan buat tempahan anda sekarang. Dapatkan barangan seperti pendrive (4gb-16gb) dan SD card dengan  harga yang berpatutan.

price

Terdapat juga barangan-barangan laen (hard disk, cooler, etc), sila request untuk item’s availability dan sebut harga. Jangan malu jangan segan. Tempah sekarang dengan meninggalkan comment anda. Sertakan emel dan maklumat diri anda untuk transaksi seterusnya.

Sebarang pertanyaan boleh di hantar ke suede0206@yahoo.com

Waktu tempahan: Rabu-Jumaat

Waktu penghantaran: Ahad-Selasa

*Item akan dihantar setelah pembayaran diterima

*Please allow delay due to uni work and others.

*Ask the seller about any promotions.

*The price is without the postage cost.

*Free delivery to nearby area

*Lain-lain ‘terms and conditions’ akan diberitahu dari semasa ke semasa

Peringatan!!! Ilkan ini hanya untuk yang berminat sahaja. Tolong jangan ‘spam’. Terima Kasih.

Ni first time getting into business, so mintak maap la atas sebarang kesulitan. Selamat membeli belah. :)