Jangan merompak

Ikuti kisah perompak berikut:
Pintu bilik dibuka dengan kuat dan mengejutkan sepasang suami isteri
yang sedang tidur nyeyak… Seorang lelaki dengan wajah garang mengacukan
senjata tajam ke arah si isteri….
Perompak : “Sebelum kamu mati kubunuh, sebutkan namamu!”
Isteri : “Na… nama sa… saya… Aisyah”
Perompak : “Aisyah? nampaknya sama dengan nama ibuku. Aku tidak boleh
membunuhmu,” lalu dia mendekati si suami dan sambil mengacukansenjatanya ia berkata,
Perompak : “Sebutkan namamu. Aku mesti tahu nama setiap orang yang menjadi korbanku.”
Suami : “Namaku Irwan.. tapi…. semua orang memanggilku Aisyah….”
Advertisements

~: Current Mood :~

26/05/2010

lokasi: lab 640 (UNSW)

cuaca: ujan lebat dr awal pagi, gelap mendung, sayu

kejadian: bgn lmbt. kene kejut ngan supervisor (ni siyes legend, sv kejut). kelam kabut mandi.

pastu menghadap komputer n ulang satu step ni (rs2 dah ‘3juta’ kali ulang dah). tp still xdpt2. aiyark.

sv ckp ‘play around with it, try any different ways.. change that change this’. Akhirnya…..

PENING KEPALA :P

Pergi tak kemana

SEM 1, 2010….

patut busy tp asyk dok saja setiap mase,

ada byk keja tp xley buat sbb xtau pape,

tny sane tny sini still macam tu juge,

ape boleh buat, go with the flow je la.

tup2 buat macam2 tp PERGI XKEMANA……..