Yg bertemu, Pasti akan berpisah

PPMS 09 Appreciation Dinner

ABANG SAM, 25 Oktober 09: Semalam aku bersama2 rakan2 dan adik2 dari PPMS makan diner beramai2, bleh kate farewell dinner n diner untuk memberi penghargaan kepada mereka2 yg byk membantu xkire committee atau pun tidak. Terima kasih abg sam kerana menerima kunjungan kami seramai 28 org yg rata2 mcmm kanak2 riang. ngeh2.

Menu malam tu terbaek gak la, 2 meat, 1 ikan, 2 sayur, satay, teh tarik, n ais kacang. haih, korg bleh agak la kan bape juta kene byr makanan korg. ngah2. (Just kidding). Makanan malam tu sume abes licin, terbukti ahli2 PPMS kalau bab2 makan mmg specialty diorg. adei. OK la dari membazir. hehe.

Sempena last diner ni, aku nak mengucapkan terima kasih kepada kesemua 19 committees yg memberi kerjasama selama hampir setahun bergerak dalam satu kumpulan. Jasa korg x dpt aku balas. Kepada yg dah nak abes stadi, gud luck. yg belom lg tu, belajar rajin2. jgn jd cam abang2. hahahaha :P. Nway, moga PPMS menjadi satu platform utk kita semua lebih matang dan maju ke hadapan.

Kalau ader yg terkecik hati atau pun bercanggah pendapat, hrap dpt maafkan. tu sume lumrah kehidupan. Dgn suma itu kita dpt improve diri sendiri. :)

till we meet again in the future! ALL THE BEST GUYS!

Wajdi Y.

Mr Pres

4 thoughts on “Yg bertemu, Pasti akan berpisah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s