Thank You Guys!!

PPMS Committees 09

Tanggal 3 Oktober 2009, merupakan acara terakhir yg dianjurkan oleh PPMS (http://www.ppmsydney.org) iaitu Rumah Terbuka PPMS & MHRC 2009. Tak tau la pasni sempat ke x buat event lg (korg pon xnak kan, hehe). Nway, kat cnie aku nak ucap trima kasih kpd suma komiti yg bg komitmen tahap maksima pd event open house smlm. Korg mmg mantap ah!!

Terima kasih jgk kepada chefs2 jemputan (Sharifah & Yoi), walaupun bkn komiti korg sanggup masak utk ktorg dgn sukarela. Time kaseh jgk pada individu yg pnjmkan brg kat ktorg secara langsung dan tidak langsung. X lupe jgk kepada Aishah aka Ecah yang sanggup turun padang tolong ktorg. Sori ar xde makanan best2 nak jamu (hehe, gurau2).

Terima kasih jgk kpd warga MHall yang sama2 menjayakan event malam tu. Terima kasih kepada semua yang hadir menjayakan event ktorg. Semoga bertemu di laen acara ;).

Ikhlas,

wajdi y

One thought on “Thank You Guys!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s